Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Pressblogg

Press contact:

Magnus Sabelsköld    mail | press@chromebags.se    mobile | +46 708 750 100    

Reportage om Chrome i Sportfack

Chrome Bags medverkar i senaste numret av Sportfack, sportbranschens egen facktidning. Tidningen gör årligen ett temanummer under våren om Bike Business.  Reportage handlar om Chromes vision om att utveckla nordens urbana cykeltrender där Magnus Sabelsköld från Chrome intervjuas.

Länk till artikeln

Erik Sunnerheim Chromes nya teamåkare

Chrome är stolta över att presentera en av världens bästa extremskidåkare och Åres egen demon Erik Sunnerheim som vår nya teamåkare. Han älskar skidåkningen och är en jordnära och ödmjuk person som aldrig försöker framhäva sig själv. Erik besitter en talang som få kan drömma om, hans teknik skiljer sig från flera andra stjärnor, få kan matcha den. Flera beskriver Erik som en kreativ skidåkare som ser saker på ett annat sätt, inget är omöjligt. Han kan hoppa och landa på platser som många åkare skulle anse omöjliga. Erik åker snabbt och rör sig som en snövessla utför bergens branter. Han har vunnit stor respekt på World Freeride Tour, där världens bästa friåkare deltar och utmanar bergstoppar på världens olika kontinenter.

- Vi är ödmjukt tacksamma att Erik bär och representerar vårt varumärke när han inte befinner sig på en snöig bergstopp på några tusen meters höjd. Chrome riktar sig mot extremsporter och flera av skidåkarna utövar cykling, surfing och skateboard på våren och sommaren så fort snön smälter. Det är här vi ser Erik som en god ambassadör för vårt varumärke, säger Magnus Sabelsköld ansvarig för Chrome Bags i norden.

Länk till Eriks teamsida

Erik Lundberg, ny teamåkare för Chrome!

Erik Lundberg blir Chromes första nordiska teamåkare och nya medlem i Chromes Familia. Erik placerar sig i toppskiktet inom Downhill Skateboard. Han kan titulera sig världsmästare, då han vann världscupen i Kapstaden 2007. Den 30 augusti – 2 september står han åter på startlinjen i Calgary, Kanada, i hopp om att återta tronen. Chrome är stolta över att inleda ett samarbete med Erik och ser med spänning fram emot att följa honom i hög hastighet utför alla världens bergssluttningar. Målet med samarbetet är att etablera Chromes väskor som ett premiumvarumärke inom longboards- och surfkulturen, Eriks absolut två största passioner.

-       Jag är tacksam över att Chrome väljer att sponsra mig. Deras väskor har jag redan erfarenhet av som cykelbud på Ryskaposten. Jag vet att Chromes väskor kan utsättas för stora påfrestningar och passar perfekt i tuffa förhållanden. Flera av väskorna har dessutom livstidsgaranti, säger Erik.

Läs mera om honom på hans egen teamsida!

Pressmeddelande 120201

I anslutning till Stockholm Fashion Week lanseras lifestylevarumärket Chrome på den nordiska marknaden, 9-11 februari på Nordic shoe and bag fair i Nacka strand.

Chrome är ett välkänt varumärke inom cykling, skate och street från San Francisco på USA:s gatuscen. Chromes signum är cykelväskorna som är tillverkade av det slitstarka materialet Cordura® med livstidsgaranti. Väskorna har blivit en stor succé inom cykelbudskretsar runt om i världen. 16 år senare finns idag även en sko- och klädkollektion för aktiva sportiga stadsbor med en unik konstruktion och design för behagligare komfort. Varje detalj utvecklas för att erbjuda en bättre funktionalitet och längre livslängd. Chrome strävar efter att se bortom det uppenbara och designa produkter som framtonar en känsla av storstadslivet.  

Klicka på länken för hela pressmeddelandet